Vad kan vi göra för dig?

Vi riktar oss främst mot mindre företag som behöver enklare webbplatser, men andra företag och privatpersoner är också välkomna.

Webbplats

Vi kan göra allt från design och planering till publicering av er webbplats. Vi kan ge goda råd angående domännamn och webbhotell.
Om ni har en färdig design kan vi skapa webbplatsen utifrån detta, annars kan vi även komma med designförslag där ni själva kan påverka resultatet och komma med åsikter. Har ni några önskemål om design eller dylikt lyssnar vi gärna och arbetar med dem som utgångspunkt.

Extra funktioner

Vi kan lägga till ett flertal olika funktioner och finesser på er webbplats. Antingen skapar vi egna eller använder färdiga lösningar. Det kan till exempel vara ett galleri, en gästbok, ett beställningsformulär med e-postfunktion, olika bildvisningsalternativ, mediaobjekt (så som film och musik) med mera.

Sökmotoroptimering

Vi utför enklare optimering av er webbplats och kan ge goda råd för att synas bättre. För mer krävande SEO rekommenderar vi att ni kontaktar ett mer specialiserat företag.

Statistik

Vi använder oss av Googles gratisverktyg Analytics för statistik. För att kunna ta del av detta krävs ett Google-konto, som också är gratis.

Uppdateringar

Vi kan hjälpa er med uppdateringar av er webbplats oavsett om de är stora eller små. Uppdateringarna sker efter behov. I nuläget arbetar vi på att ta fram ett enklare sätt för våra kunder att göra enklare ändringar själva.

Undrar du över något eller vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon.